دریل بتن کن و کاربرد آن
دریل بتن کن کاربردی ترین و دارای بیشترین تنوع در بین ابزارهای برقی به شمار می آید که در انجام اموری همانند سوراخ کاری و نیز درعملیات مربوط به کنده کاری بتن و همینطور دیوارهای سخت و محکم مورد استفاده قرار می گیرد.
تقسیم بندی بتن کن براساس وزن و نوع مته مورد استفاده در آنها، انجام می گردد.
بتن کن دارای طراحی و وزن های متفاوتی بوده که براساس نوع و کاربرد آنها در بازار موجود می باشند.
کاربر بر حسب نیاز خود با توجه به امکانات هر دریل می تواند اقدام به خرید دریل مورد نیاز خود در بین انواع دریل موجود در بازار نماید، کمترین میزان وزن در نظر گرفته شده برای این دستگاه 2 کیلوگرم و بیشترین وزن آنها 12 کیلوگرم می باشد.
مته بتن کن
تقسیم بندی این ابزار براساس مته مورد استفاده در دستگاه به دو دسته چهارشیار و پنج شیار انجام می پذیرد که هرکدام دارای ویژگی هایی بوده است که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.
در بتن کن های چهارشیار از مته هایی با قطری معادل با 24 میلی متر استفاده می گردد که در مقایسه با مته های با قطر 34 میلی متری که در مته های پنج شیار به کار رفته، نازک تر و در نتیجه سبک تر می باشند.
این نوع دریل ها مجهز به سیستم مته گیر بوده که این سیستم در بتن کن های چهار شیار از نوعSDS Plus و در بتن کن های پنج شیار از نوع SDS MAX طراحی و تعبیه گردیده است.
مزیت سیستم SDS MAX نسبت به سیستم SDS Plus دارا بودن قدرتی بیشتر بوده که باعث می گردد برای انجام عملیات تخریب و کندن بتنهای سنگین، بهترین گزینه انتخابی چه برای کاربر و چه برای نتیجه ای مطلوب در پایان کار مورد نظر باشد.
SDS MAX به علت دارا بودن قدرت بالا امکان انجام سخت ترین و سنگین ترین عملیات سوراخ کاری و کنده کاری را در اختیار کاربر قرار می دهند.
بتن کن های پنج شیار درکنار وزن بالاترشان در مقایسه با بتن کن های چهارشیار ضربه های بسیار قوی تر و با نیروی بیشتری را در حین تخریب و حفاری به سطح مورد نظر وارد می نمایند.
برای خرید بتن کن و مشاوره میتوانید از پشتیبانی ابزارایکس کمک بگیرید!
تفاوت بین بتن کن ها و چکش های تخریب
برای انجام عملیات سوراخ کاری، کندن بتن، دیوار و نیز برای انجام امور مربوط به تاسیسات و همچنین برای نصب، بتن کن ها به خاطر عملکرد ترکیبی موجود در ساختار این ابزار که شامل عملکرد چکشی و نیز چرخشی می باشد گزینه مناسبی می باشند.
اما برای تخریب نمودن اجسام و سطوح سخت مانند سنگ های سخت و آسفالت، چکش تخریب گزینه مناسبی می باشد.